neděle 6. ledna 2013

Combi Lipo - mini invazivní liposukce


Jedná se o mini invazivní liposukci v lokální anestezii na bázi unikátního spojení nejmodernějších přístrojůBody-JetSmart-Lipo a LPG.

Přístrojem Body-Jet působením vodního paprsku s místním anestetikem bezbolestně a jemně odsajeme tuk z problémových partií a následným použitím laserového paprsku přístroje Smart-Lipo vypneme kůži. Unikátní spojení těchto dvou přístrojů násobí účinky liposukce a tukové buňky jsou z těla odstraněny maximálně ohleduplně a jednou provždy. Po několika dnech po zákroku doplníme rekonvalescenci technikou LPG a dovedeme zákrok do absolutní dokonalosti. LPG urychlí hojení, vypne pokožku, vyhladí jizvy a mimo jiné tento proces napomáhá k rozproudění lymfatických cest a tudíž je dobrý i na boj s celulitidou.

Combi lipo
- zákrok vhodný k odstranění tuku v ne příliš vhodných partiích jako jsou boky, hýždě, kolena, vnitřní stehna, paže, ale i prsa.

- zákrok trvá maximálně hodinu v lokální anestezii a je zcela mini invazivní (ambulantní)

- zákrok je vhodný pro ženy i muže 



















Pooperační péče:
Klient po liposukci nosí kompresivní prádlo na partiích, které Dr. odsával. Toto kompresivní prádlo se nosí nepřetržitě 4 týdny. 

Cca 3 den po liposukci si můžete prádlo sundat a osprchovat se (bez mýdla), tímto procesem postupně odpadnou i náplasti z ran (netrhat!). Ráno i večer partie mažeme a masírujeme, hned poté opět navlékneme kompresivní prádlo. Cca od 4 dne je čas začít navštěvovat LPG.

Zcela exkluzivně nabízí MUDr. Patrik Paulis, www.patrikpaulis.com 
info@patrikpaulis.com 

1 komentář:

  1. Ze zkušeností od známého můžu říct, že i pro muže velmi dobře funguje injekční lipolýza. Známý na tomto zákroku byl na jedné klinice. Měl dlouho problémy s hubnutím a to cvičil, jedl zdravě a tak. Ale prostě s něčím člověk nic moc nenadělá, i když se maximálně snaží. Ale jelikož byl hodně fixovaný na fyzický vzhled, tak si nechal tento zákrok udělat a teď je spokojenější.

    OdpovědětVymazat