neděle 22. července 2012

Abdominoplastika

Abdpminoplastika - tento zákrok se pyšní odstraněním vytahané kůže, která je většinou největším strašákem všech těch, kteří ztratili na váze. A aby bylo tělo perfektní, spojujeme operaci s liposukcí, která odsaje tuk i z okolních problémových partií. 

Abdominoplastika před (muž zhubl 55kg)

Technika BSAL ( Brasilian safe Abdominoplaty with Lipoaspiration ) tzv. „brazilské bezpečné abdominoplatiky s lipoaspirací“, umožňuje v jedné době provést funkční operaci břicha se sešitím svalového rozestupu, často navíc spojený s kýlou, ale také odsátí tuku a zkrácení jizvy na podbřišku a minimalizuje riziko možných místních pooperačních komplikací. A pro její maximální bezpečnost a estetický efekt používáme harmonický skalpel.

Abdominoplastika po - technika BSAL

Harmonický skalpel je nástroj používaný při chirurgických výkonech k souběžnému řezání a koagulaci tkání, pro svoji činnost využívá energii vysokofrekvenčních mechanických kmitů – vibrací.



Zcela exkluzivně v ČR, MUDr. Patrik Paulis


Na fotografie i text se vztahují autorská práva, chcete-li je použít, kontaktujte autora!


1 komentář:

  1. Myslím si, že dneska jsou plastiky fakt něco úplně běžného. Třeba tady ta plastická chirurgie se zaměřuje na jeden konkrétní zákrok pro ženy. Labioplastika se tomu říká. Ale třeba jsou i plastické a estetické kliniky zaměřené zase speciálně na muže a na mužskou krásu. Podle mě je super, že to šlo takhle moc dopředu. ;-)

    OdpovědětVymazat